Aktiviteter

RIB-ekspedisjon, fjellvandring, guidede båtturer og kulturhistoriske opplevelser!

Opplev havet og kysten med sitt rike dyreliv og spennende kystkultur. Vi tilbyr flere aktiviteter som du aldri kommer til å glemme! Om det er RIB-safari mellom øyene på helgeland, kulturhistorisk sightseeing, mat- og kulturopplevelser, overnatte i fyrtårn, se ørn og hval, eller kanskje bare en rolig tur inn i solnedgangen? Vi tar deg med! Vi kan også lage skreddersydde pakketurer for grupper. Bare send oss en forespørsel og fortell oss hva du er ute etter!

Vi tar sikkerhet på alvor, og har drevet siden 1999 uten noen ulykker. Vi har det du trenger av sikkerhetsutstyr, og har trygghet i fokus.

På sommertid kjører vi faste turer fra Seløy.
Klikk her for mer info.

RIB Safari

Seløy Kystferie kan tilby seks friske turer i øyriket rundt Herøy og Sandnessjøen. Her kan du oppleve storhavets krefter, besøke spennende fiskevær og høre historier fra det tøffe livet til fiskebonden. Vi formidler også pakker med overnatting og utflukter hos andre aktører på Helgeland.

RIB Expedition

RIB Expedition er et longrange konsept med helpansjon og opplevelser langs leia som tidligere har gått både til Lofoten og så langt sør som Kristiansund. Hva med en rundtur til Skrova, Svolvær og Røst? Ta kontakt for en hyggelig prat, vi skreddersyr etter dine ønsker

Vandring

Dønnamannnen – De Syv Søstre – Torghatten – Åkvikfjellet! Helgeland kan by på noen av Norges mest spektakulære vandreopplevelse, både vinter og sommer. Bli med oss på vandring på taket av Norges vakreste kyst! Ta kontakt for mer informasjon.

Tilbakemeldinger fra noen av våre gjester:

En fantastisk vakker og interessant tur med rib. En kunnskapsrik og dedikert guide fortalte oss om livet i gamle dager på fiskeværene langt ute til havs.

Utrolig vakker natur. Så havørn.
Anbefales på det sterkeste! Et minne for livet.
Svea

Interessant RIB-tur med lærerike stopp underveis. Kristian formidler historien med innlevelse, engasjement og masse kunnskap. Dette er noe han brenner for merker man! Han navigerer også RIB’en varsomt med hensyn til fuglelivet, og det setter jeg veldig stor pris på. Anbefales på det sterkeste!
Rune Schürmann

RIB-safarien er helt fantastisk! Å få oppleve havet og øyene fra RIB er helt unikt. Rutinert og kunnskapsrikt mannskap som formidler spennende lokalhistorie på en god måte setter virkelig prikken over i-en

Anbefales på det sterkeste!
CNils3n